haiwan peliharaan

dulu orang tanye binatang kesukaan aku hape? everytime mesty aku jawab kucing. tapi skang tak lagy. semuanya gara-gara mimpi malam semalam. baru-baru neh aku selalu mimpi bukan-bukan. kelmarin mimpi ade jejake hawt lagi tampan ala2 yamashita tomohisa datang selamatkan aku dari dimakan resakse (cite betol ni taw! tapi dalam mimpi laa, hahaa) pastu malam semalam plak mimpi pasal aku bele satu binatang yg cumel neh--> bukan kucing...

tapi polar bear. ahoii. ntah tatau lark WWF bagi tak polar bear neh dijadikkan hewan peliharaan. tapi kalau betol laa bule bele memang siyess aku nak carik weh. aa pasal die punye habitat bakpe nak isau, DK4 kan hade bhai, aku rase tempat tuh agy sejok dari dorang nye natural habitat kat kutub selatan nun (ke kutub utara aa?? aku da lupa la ape budak bajet comel tu cakap ngan wardina dalam iklan tu dulu, hahaha)

haa jum kite pulun rambang mata tengok gambo menatang neh yg gilak cumil, sumpa cumil, pecaya laa, hanya yg cumil mengenal yg cumil, kihkih. haa? ape? aku update belog dua kali ari ni? takpa2, aku da tampar pipi aku berkali kali gan tisu tadi sebab kedurjanaan ini...masih terasa taw kesannya hingga kini, isk isk

hahahahh!! gile lepaakk, penat tau jadik polar bear ni..katenye kepade dirinye..

bukan labiah je yg salu saket pale, polar bear pon bibah..huhu bile kite nak g cek dr wahai rab??? amende yg aku bebual neh??

alalooo.. waaaa!! rindu mak aku la pulok!! sob2..


ni ye nga saket perot neh sebab mkn ikan mentah..hahaa..serupa cam sorg membe aku neh..tapi ye salu masok angen laarr bile lmbt makan, pastu nyares nak pengsan..muke pucat la, lembek la,.k2, aq benti skang sebelom ye dtg carik aq kat bilik..

die kate anytime je die bule celen gerudi inul..huhu, siap bule pusing cam helikopter agy..err die kate laar..

aduiii..nie agy satu sweet n cuddly..nyum2

die maluu sebab tak pakai baju..naty aku bagi ko pinjam pakai baju atero, baju die wane wani..kuikui

haa!!! sumpa ase nak pelok awok ketat2!!! aaaaa cumilnyeeeee!!!!

LOL-ed at this!

ahahahahhh! binatang skang da majuu..de ipod sgale bagay..minom beer agy..err ni polar bear kaper kot..


baekle..kene sambong study agy... betol neh! (err mcm ande kesah plak,) k2, adios..eh, as salam, theehihi
3 Responses
  1. THOSE CREATURES IS SOOOOOOOOOOOO U!


  2. bla ak tgk gmbr2 nih, ak x dpt nk bezakn ko ngn polar bear.. skali tgk cm mka ko hakhakhak.. dua kali tgk pn cm ko jugak.. 10x tgk bru tau tuh polar bear..


  3. iman Says:

    tuan-meaning aq neh cumil n gebu mcm bliau ke aq neh binatang? waa

    SLP maniac-oopp aku da terantau santau kat ko! abis la ko!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...