being alone is scary..

semalam saye ditch posting kat hukm! haha! (atas sebab-sebab yang munasabah oke, hihi) dan barulah saya sedar bersendirian ni sangat menakutkan sebenanye. saye tinggal kat plaza rah jadi kalau nak pegi fac saye kene bejalan sket, lintas jalan dan sebagainya. saya tak tau, maybe sebab saye da jadi paranoid sejak denga cite ade sahabat yang hampir kene ragut dekat dengan tempat kitorang tinggal, perjalanan nak pegi fac pagi tu rase cam lame gile. once masuk gate je saye rase bersyukur gile. thanks to Allah, nothing bad happened. ugh, paranoid buat saye tak tenang! hahaa

dan sampai kat fac je saye pon meneruskan la urusan saye. sekali lagi saye rase sangat sangat scary. sementara nak tunggu sampai giliran saye saye rase nervous gile. dub dab dub dab dade saye sepanjang-panjang 2 jam menunggu tu. saye pernah rase camni sekali je, mase nak interview dengan khazanah nasional 5 taun yang lalu. tapi tu interview! normal la untuk rase tatott! and time tu pon ade mak ayah di sisi saye, pada waktu ni baru saye sedar, honestly, being alone is so scary!!!

saye tak suke bersendirian. dan saye harap saye tak akan pernah lagi buat sesiapa rase bersendirian lepas ni. =(
i've learned my lesson. the hard way

p/s : air dicincang takkan putus. dont hurt me like that again sis. seriously, you're killing me. ;((
2 Responses
  1. ko wt ak rs seolah2 ak bsendirian.. huh!!!..
    HAHAHAHAHA


  2. iman Says:

    hahaha! apehal????!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...