menyesal x sudehh

KOMSIS vs HM. 

kenape?? kenape?? kenape?? kenapeeee mesty HM sebok gak nak wat time KOMSIS neh?? adeii, dengan bajet RM 4000 pon stil nak go on gak ke?? tak payah la wei, tak payah larr, sob2, aku nak gi KOMSIS la..! HM tu buat laen kali kan bule? next week ke, tak pon next week lg satu ke, tak pon kite wat cam set dr roslee, g shari jew, jimat bajet, jimat segalanye, and aku bule pigi KOMSIS!! sampai atinye incik lecturer HM neh, da la surat pelepasan pon ye tanak layan, huaa buntu den buntu..tatau celah mana lagi nak merayu, ati kering la bliau neh...

maakkk siyes cakap memang menyesal amik set 3...menderite betol, ngan kepala ketapi punye peel, incik hm punye kekijaman, nyares nak kene buang set sebab g pre-visit..huhuuu cepatla sem ni berakhir weii, aku da penat da nak menghadapi sandiwara dunia 2nd year neh, cuti sem cepat la tibaaaa, saye nak rehat!! =.=

3 Responses
  1. QasehQeen Says:

    tawu xpe..aku pon menci gak~!!
    huk2.. :((


  2. me too...sgt3x x sabar nk cuti..cepatla....cepatla semua ini berakhir...sob3x....T_T


  3. mi2omar Says:

    lolot syg..bersabarlah...lolot~ lolot~ lolot~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...