i heart biomedician/2!!!

as salam.
right now i feel totally grateful for having these kind of people as my coursemates. seriously, not just corabians, but biomedic/2 as a whole, is indeed, my favourite people now. ^^,
i feel the most secured, the most loved, the most protected, the most safe, the most happy when i am with this lovely people. they are here when troubles hit you, they understand you well when others dont, they accept you for who you are, they love you sincerely, and they had never questioned your actions.

aku rasa gene aku ni da diset untuk hanya pandai bergaul dengan budak2 biomed je. bila dengan diorang ni aku rase selamat je. rase cam aku ngan family. taking for instance when i was away at dungun for that opkim program, i felt really really empty when none of my coursemate was around. rase lost gile gile gile. time tu mula la teringat kat sume orang, even kat membe kosmet yang aku x brape nak rapat. god, i swear i had given anything at that time just to be around with my biomed buddies. sebab bila bersama ngan orang2 ni la, baru aku rase jadik diri sendiri. jadik lilot, dan bukannya nor dalila. that nor dalila is a stranger to me. she's no fun and bajet bagosss. that's why i dont like her that much. but lilot, well, lilot is lilot.... only a true biomedician/2 can define her precisely =P

hurm, actually aku telah ditrigger untuk melancarkan post ni sebab peristiwa semalam,imbas kembali : haha balik2 lecture je cek la emel, tetibe kat side yahoo update ade kumen yg wat aq down gile. tapi aku rase hepi tahap dewa dewi sebab sorang membe biomed kesayangan aku ni yang bernama hiromi (akronim untuk hero aku mimi =P) wat entry bertajuk save earth recycle paper untuk memperjelaskan dan mempertahankan aku , hahaha, sungguh wei terharu gilak gilak aku malam tadi mi, rase nak cium ko sampai pipi aku kempisss, siyess weh
and x lupa gak kat kengkawan biomed laen yg turut memberi sokongan padu kat aq, kan kan? caye tak aku cakap, cuma biomed/2 je yg kenal aku, paham aku, org laen?? well, depa tak jumpa aku hari2, depa tak nah sleepover gan aku, depa taknah kongsi suka duka ngan aku, depa tak tau SIAPA aku. jadi kesimpulannya, to be in this group, in this course, was the ULTIMATE BLESSINGS i could ever received from ALLAH.
thank u ALLAH for granting me this friends, this kind people, i could not have ask for more. ALHAMDULILLAH.

i HEART U ALL BIOMEDICIAN/2!!!!!!!!!!! U ALL MEMANG BATU la !!!! (anda rock, hehe)

pic ni skema??? err lantak la, da ni je aq adew, hoh
6 Responses
  1. myhatiku Says:

    aha..kami memang batu!!
    uit,ikha baru je bace yahoo update tu..serius x fhm ape yg berlaku..esk sile jelaskn pd myhatiku ye..aha:D


  2. (^_^)..LIlot, sy syg kamooo..!!!!!!...hehehehe


  3. mi2omar Says:

    ikha: baca entry mimi buat x faham lg ek?? hahaha..sah bm mimi fail
    lolot: syg kamu laju2...ikhlas syg kamu..maaf andai terkasar bahsa, terasa gan ak..lolot ak nangis T_T


  4. iman Says:

    ikha : ntah, bm mimi ke yg fail? hakhak
    rab: syg kamo lebeyyyy lagi! =D

    mimi: mimi, mimi, mimi......ape tacing2 ni mi? =( jgn wat aq sebak mi...sob2..


  5. *seyez.. aku nak bunuh tikus gemuk ko tu.. hahaha


  6. iman Says:

    asal?? sbb ye cumil sgt?? cam aku??


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...