kaw lembu? hah?

pegi dating bersama Lee Gikwang,
skang ni aku hepi gila rasa terawang-awang, ewaahh!!!

sekarang ni hati aku berbunga-bunga kegembiraan! sebab my favouritest thing yang da ilang ade orang nak belikan baru. sayang kamu!!! haha =D

hari ni tatau nak mepek ape, so mari kita lihat-lihat gambar lembu saja. (delivery dari McD sudah sampai, wee)

begamba dengan botol darah lembu dan staff lab microbe ppukm

pengambilan darah lembu..

berposing dengan gaye lembu..


tak de perasaan nengok darah lembu..

singgah makan kepsi sebelom tido kekenyangan dalam bas, macam lembu...

muke hepi da abes jawab kuizz!! terima kasih lembu sebab membangkitkan semangat kami before jawab kuizz!!

kamu hairan kenapa tiada gambar lembu???
jawabku : lembu dah kene semelih

=.= kbai

p/s : pigi la bace belog laen, belog ini memang macam jahanam, saye tahu..
3 Responses
  1. TrexZira Says:

    kuajaq la DaisyBoo! Trex engat betol2 ada gambo lemboo, sekali gambo orang daa. odiiii, wakenabeb betol. dush2 *100x* kat DaisyBoo :D


  2. syamimi omar Says:

    hahaha..klaka..klaka..
    lolot update lg lot..
    story ko buatkan aku imiginasi lot..


  3. iman Says:

    trex : errr napa marah saye? marahla lembu, lembu tu yg tanak begambaa, =p

    mimi : hamboi baru skang kko nak bace? aq update lame dah,hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...