antara sebab aku rase macam nak terjun balkoni..



moral of the story : errr dahulukanlah assignments dari benda-benda jahanam dan yang seplatun dengannyer, wawawa~~

seriously, Biostat buat aku hamper giloss~
*click to enlarge image

p/s : tetibe rase nak doodle kat belog lepas tengok belog teme, cam best la plak, hahaha, tapi siket lagi la nak varicose vein tangan haku nak perabeh wat bendalah neh, anyway doodling memey besh larh!!! (walopon hasilnya cam sketching kat dinding budak umoq 2 taun, wu2~)
-credit to TM. (Tetikus Milik atero)

p/s/s : da abeh tengok The Smurfs, best gilo weh, rugi angpa-angpa yang tak tengok g, errr.. kbai!
4 Responses
  1. hahaha...nseb ko x terjon smlm...hehehe...btw, template blog ko santekkkkk!!!...hehehe...

    p/s: the smurf mmg best!!!!


  2. iman Says:

    haha!! aq masih waras bibah oiii~~
    btw ko x pasan ke benda yang aq gune untuk naik balkoni tu?? :p

    hoyeahh!
    *tengah tengok lagi skali


  3. aku bru perasan!!!!!!!!!!!!!! abes herbalife aku!!!....:P


  4. iman Says:

    eaa ingat ko sorang je ade herbalife? hahahaha ni ros punye kot!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...