kat blog pon bule tag orang... *jakun*





dengan banggenye nak bitau aku telah ditag oleh ikha budak gangster, dan dengan senang hati juga aku menjawab tag ini, kerna kebosanan yang enak bangat..


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.


menatang ni aku cilok kat blog adik ikha one'e..sebab blog ikha x mengizinkan aku utk mengkopi ayat2 di situ..copyright issue barangkali? anyways maseh adek ikha...harhar


and..here it goes :


25 random things, facts, habits or goal about me

  1. tak banyak cakap..tak suka cakap banyak..sebab takde benda yang nak dicakapkan..even dengan memembe rapat n family pon...
  2. keturunan jawa belah mak, tapi suku kata bahasa jawa yg diketahui tak lebih dari 10 patah perkataan sahaje..
  3. suka makan ayam...rase bule mati kalau tak dapat ayam sehari..lau tak dak duwet beli amek bawu pon jadi..huhu
  4. agak pemalu yang keterlaluan kadang2... especially when there's hot guys strangers around =P
  5. suka kucing...tapi yg bersih and comel jew, yg kotor i tak layan sangat, germs..(busuk ati kan?)
  6. dulu penah bela kucing name popi (1st kucing pernah dipelihara, curik dari rumah org sebelah sekola) sebab time kecik2 dulu jahat, bila popi x denga arahan aku picit/pulas ekor bliau sampai tulang ekor jadik bengkok..so sampai skrg keturunan popi sume berekor bengkok..erk!
  7. egoistik tinggi tahap dewa dewi..sanggup pamer muka expressionless dari excited sebab nak jage imej..tu yg kdg2 muka aku x derk perasaan, huahua
  8. dilahirkan ngan muka sombong (sob2..) plus rabon jaoh tahap gaban, so bile x pakay spec x nampak orang, org senyum ke sengih ke sumpa aku x nmpak..oleh yg demikian mereka menganggap aku sumbung...sedey taww..
  9. pakai contact lens...bila contact lens expired sanggup x pakai spec, sebab bile pakai spec keyakinan diri aku menjunam ke ground level, (xley bla, i noe2 =D)
  10. urm..pas spm dulu dapat offer JPA masuk INTEC, amek ausmat, InsyaAllah further lam medic..tapi x g sebab mak ayah tak bagi.. (ade org tanye why bother applying klau da tau family takkan approve..well, there r certain things that r better left unanswered, or in other words, eh suka aku la, nak sebok2 pehal??) hakhak
  11. obsessed ngan hallyu (korean wave) dulu drama je, skrg ngan k pop pon aku gile. uhh!! g dragon...!!!lebiu lebiu
  12. aa ape lagi? haa aku suke ditake care and dimanjakan..hahaha rase hepi bile kua jalan ngan along (akak aku) bliau memegang tanganku ke mana2, rase selamat ooo, lol
  13. bila balik rumah cuti, time malam tido tak penah tutup lampu bilik bila along aku takde (aku share bilik gan bliau) sebab kalau gelap aku akan start pike mcm2..hantu syaitan jin dan yg seangkatan dengannye..lol
  14. dulu sangat bercita-cita nak jadik pelukis...tapi terpaksa dilupakan sebab takdek bakat..sob2
  15. suka math......tapi hanya jika soalan itu mampu aku selesaikan...wahahaha
  16. time sekola dulu aku cakap aku benci subjek sejarah (sebab memembe yang lain benci) tapi sebenanye aku suke gileee!!!!! saje taknak ngaku sebab nk jage imej..haha
  17. time form 1 dulu satu kelas budak pompuan aku temasuk aku nyaress nak kene gantung sekolah.......sebab bukak website porn kat makmal komputer (oke, sila jgn salah paham dulu, website yg kitorg bukak dulu adalah pasal group TATU,ala yg popular gan lagu all the things she said uw, time tahun 2003 dulu kan dorg nga popular, so kitorg saje la nk nengok gambo dorg, ne tawu de gmba2 yg tak sepatotnye kat situ)so org yg in charge lab ni pon dpt detect la terdapat website yg x proper dibukak oleh student, n kitorg ditrace berdasarkan buku log, haha naseb la x kene kick oii, sumpa pas incident tu aku teros jadik skema =P
  18. pernah dapat award skema gurl time dinner batch form 2... see? see? betol kan aku cakap aku teros jadik skema, hahaha
  19. dalam dunia ni cume sorg manusia je yg penah rotan aku...cikgu sekola agama aku. rotan aku sebab aku sembunyikkan pembares yg bliau suka gunakan utk hentak kat meja suh kitorang diam, even kalau kitorg senyap pon..bingit tau x!!! anyway petang tu aku jadik hero classmates aku, hahaha
  20. aku pon suke bace majalah and sotkabo dari belakang gak myhatiku!!! kita serupa~ huhu
  21. time lecture aku suka salen notes bagai nak rak, tapi haram taknah sentuh pon, time nak exam pon aku bace nota yg dprint out jela, yg aku salen tu wat bungkos nasik lemak, haha
  22. suke download movie bebanyak..tapi jarang ditengok...
  23. suke movie animation and genre fantasy...ade membe ckp aku x realistik..takpela,sebab bnde2 x realistik ni wat aku kurang stress..
  24. abes blaja nanti sumpa aku tanak keje dalam lab....haha aku nak kije yg bule bawak aku travel..and once i get my own phd (InsyaAllah) im so gonna get my butt out of this country, make a marvellous income, marry the man of my dream, take my families,parents along with me, and create our own fairytale.. and i AM serious =)
  25. .................................aku gemuk. 

there myhatiku!!! done!! urf can we skip the part of tagging 25 other people? urm because you see, org yg aku kenal yg ade blog tak sampai pon 5 orang, and 4/5 dari mereka suda pon ditag oleh kamu.so..yeah =)





9 Responses
  1. myhatiku Says:

    aha..gangster ye..nyway,best sgt post neyh..lucu bangat deyh..aha..mekasih ya..at last i know 25 about you..=)


  2. NAPE BLOG X DE BUTANG LIKE? AKU NAK CKP.. LIKE!


  3. IMAN Says:

    ikha : haha, bnyk sgt oo 25, penat aq taep tadi =D

    tuan : ahaha, mekaseh lalink!! klau ade butang like aku pon da like kumen ko, ngahaha


  4. aku like apa yg ko komen atas ni..


  5. IMAN Says:

    aku pon like kumen ko atas ni..


  6. WaNi Ae..! Says:

    HAHA..ikha bdak gangster..?? HAHA..XD
    betol kowt...hehe..wani follow sini..hee~
    =)


  7. IMAN Says:

    ahaha, kat cni akk awk ni memg samseng gile, muke je suci, lol
    timaseh sudi polo, wee~ =P


  8. WaNi Ae..! Says:

    wow..!! terkejut giler..haha...hebad hebad..haha..dye ue kn kne cubit pown dh nnges...x thu larh mcm mner dye bole jdik samseng..hehe..

    ohh..welcome..thanx ae sbb folo wani balik..hee..=)


  9. IMAN Says:

    yeke?? kene cubit da nanges?? alamak bule wat modal nak saiko ye neh, hakhak
    p/s : walopon samseng tapi ati bliau ni baek (lau x puji nati kene pukul, lol)

    welkam back, oh n nice blog u hav there dear, hehe (nga gelak guling2 bace neh, siyes =D)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...