tetibe rase nak berbelog..

okeh.

hahaha, since facebook dah di-deactivate literally aku dah tak ade benda tak bermanfaat lagi dah nak dibuat. so, hapa lagii, mari mengemaskinikan belog! (ada hikmah gak ape aku deactivate account, kan kan)

so, time tengah-tengah kemaskan widget aku yang penuh semak kat tepi ni tadi sambil tu aku menyambil-nyambil la jeling-jeling kat post-post aku yang lepas-lepas ni. nak gelak golek-golek bace pon ade, bukan kelakar pon, tapi sebab memalukan. wakakaka

ntah pape je la aku merepek, aku pon tak paham macam mane aku boleh ada courage nak publishkan post-post yang macam jahanam ni dulu. banyak pulak tu, hadoii memang laa, tetibe terase diri ni sungguh la belom mumaiyiz lagi, macam ni nak kawen dalila oi, sedar-sedar la diri sket. (apehal tetibe masuk mood meng-condemn diri ni? err tak paham mak)

so urmm, bila widget yang menyemak kat tepi dulu ni da selamat dijahanamkan baru la rase rilek sket empat mata aku ni nak menengok belog huduh kuasa lapan blas ni. dulu aku main taram je, asal boring tukar layout, asal nak exam je tukar header (stress study, hakhak), pastu bila dah tukar layout header bagai tak reti la plak nak edit widget-widget and gambo-gambo yang ntah-pape kat tepi ni. so sudahnye jadikla belog ni huduh macam sekarang. teng teng teng..(skang ni da kurang huduh sket la lepas aku da touch up sikit punya cun tadi, err rasenye la)

okeh, by the way...aku rase aku macam dah terjanji nak buat entry pasal majlis kawen abang aku kat tempat aku hari tu, tapi sebab aku ni seorang pompuan yang malas, maka sampai sekarang aku tak buat-buat lagi pon entry tu. hahaha, bijaknye aku, menghina diriku sendiri untuk memberikan alasan yang paling lojik kepada pembacaku, ahoii. (ni baru betol berkorban apa sajaa, harta atau pun nyawaa, cam lagu P Ramlee tu, lol)

alright alright enuff about self-condemning. skang mai kita masok mood self-reflecting plak. okay here goes : in about 2 days time.....i'm about to receive............ my exam's results. ouch!
truth be told, sem-sem lepas ni aku selalu bersikap ignorant pasal tarikh result kluar. sebab usually memang tak ade orang yang boleh tau secara spesifik bila ianya akan kluo. tau bile nak check result pon selalu tetibe je, tak sempat nak doa hape dah, (hahaha) tapi aku tak tau ape naya-nya sem ni sampai siap ade pekeliling pasal tarikh result keluar. erkk tak haru ke bhai camtu?? cukup-cukup la aku tau tarikh masuk sem, ni dengan tarikh result pon dorang pakat nak hebahkan kali ni, musnahlah kebahagiaan holiday aku. tsk. tsk. tsk.
anyhow, ape pon keputusan yang tercetak atas slip aku redha, dah buat yang termampu dek kudrat seorang hamba-Nya, semoga Allah berkenan menganugerahkan rezeki yang terbaik untuk aku. Ammeen :) (doakan aku tau, hehe)

p/s : uhh, aku perlukan Facebook jugak la rupenye, rase macam hidup dalam stokin la takde FB ni, apekah? err klabai!
2 Responses
  1. ..SuRaYa.. Says:

    bukan setiap sem mmg ukm keluarkan pekeliling pasal result ke? ke kita ni berbeza u? huhu


  2. iman Says:

    hahahahahahahaha

    *reallyy??? siyes tak penah tau**sembunyi bawah selimut*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...