yee mee abess!!! abes ape aku nak makan ni??

,



here's a special dedication from us, the co_rabians, to you guys out there, wishing y'olz happy ramadhan and happy hari raye!!! raye raye!!

oh, and regarding to my title, yess!! can anyone believe that? the cafe's actually ran out of yee mee!! there were no yee mee at all! so what am i gonna eat today for break fasting?? no yee mee means the end of the world for me!! uwaaaa

story #2:

satu waktu berbuka puase:

tuan: yee mee ko membiak ke? makin banyak plak aq nengok

aku: bangkai ko!!! aq teringat ascaris la!! dujane gleww!!!

:
:
ascaris sp. woot woot XD
:
hahahahahh abeh la sume x lalu makan pasneh, hahahahhh amek ko
:

hinalah yee mee aku, cercalah beliau dan koloni koloninya, panggel la bliau ascaris ke caceng kerawet ke bradizoit kew, aku akan tetap menikmatinya ngan penuh kaseh sayang

tag in this post : TUAN SITI MASTAZLIHA, RABIATUL ADAWIYAH AWANG BINTING, SITI NUR ATEERA dan sekutu2 mereka yg menentang yee mee

hidup yee mee!!! mendeka yee mee!!!!



to be continued..





6 Responses
  1. iman Says:

    urgh..blogger ruins the quality.. =(


  2. wei, aku xhina yee mee taw...malah aku menikmatinya jugak..tgk la ari nie xde yee mee, aku x order pun sbb yee mee xde...hehehehe


  3. klu esok parasit kuar bab ascaris, musti ko pling gumbira sbb ko memg da pkr... hahaha


  4. iman Says:

    rab-haha, mase memula kan ko antara penentang gak, hahaha

    lau tnye pasal ascaris aq nak lukih skali gambo dier, wawawa


  5. ascaris masak singapore.... hahahaha


  6. iman Says:

    ewwwwww!!! hahahaha!!

    ascaris singapore + telur mata + cili! XD


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...