curik masa taip entry

sekarang ni menghadapi kelambakan assignments. ni lah akibatnya suka sangat menangguh-nangguhkan kerja. oh, eksaited sangat nak crit crit pasal assignment sampai lupa nak beri salam (macam lah tak boleh backspace :p)

papepon, assalam sahabat-sahabat pembaca..
seperti biasa nak cerita pasal diri sendiri sahaja. nak cerita pasal politik takut kena bash, nak cerita pasal kebersihan pon takut kena tahan pulis, nak cite pasal Datin Maimon pon risau kene letup sampai lunyai, so better bercerite subjek yang membosankan ni je, pasal masalah, kegembiraan, kesedihan, kestressan yang dihadapi diri ini.. (almaklum lar yang bacer belog ni siapa je, so rase cam selamat and sukahati je nak citer pasal pape kat sini)

sekarang ni banyak giler deadline nak kena kejar.
1. deadline assignments
2. deadline presentation
3. deadline assignments (ooh already been mentioned? never mind. seperti biasa malas mahu back space)
4. deadline projek rahsia

oops, sejak bila pandai cakap tentang rahsia ni dalila? dah maju ye u'ollz. anyway jangan piker ke arah lain. rahsia-rahsia tak semestinya benda tak baik. kadang-kadang berahsia perlu jugak, especially untuk menjaga kehormatan dan kemaslahatan diri dan iman kita kan?(haha cakap macam bagusss)
to be honest, patutnya projek ni dah kena siap lama, tapi sebab banyak sangat perkara tak diduga menghalang, jadinya sampai sekarang tak boleh jugak nak setel. seteressss. cannot wait to see the output of my so called project (yess i'm a super impatient person) but yet setakat ni only 60% je complete. oh really hope it will turn out well.

oh, saje nak beritahu jugak, tadi dapatlah result sekeping and satu-satunya paper yang ada mid sem untuk sem ni. tak puas hati, tapi tetap bersyukur. yelah dah memang aku tak study memang layak lah dapat markah tu. tapi kan langit takkan selamanya mendung kan? Insya-Allah di penghujung hari akan ada pelangi yang menyusul, Insya-Allah Allah akan berikan jalan lagi. dah berjanji pada diri tak nak sia-sia kan duit dan harapan mak, ayah, along dengan abang wan selama ni. datang sini nak belajar bukan nak berjimba semata (haha sentap makk). dalila boleh. all you have to do is focus! ngaa tetibe jadik entry memotivasi diri ><

okaylah, dah alang-alang tengah semangat ni baik pegi buat kerja. u'ollz bila lagi?? ngaahahaha

ayuh! kembali ke sekolah! let's start our engine now!! vrooommmmm (FYI mine is a sleek red ferrari with leather seats)


2 Responses
  1. yaaa....dalila boleh!!!!,,,kita boleh!!!!... (^_^)


  2. iman Says:

    yeah bibah!!! hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...