kucing selamba

** ini cerita hari raya

hari raye first seperti biase family aku memang busy. sibuk bertandang ke rumah jiran-jiran and melayan tetamu yang datang. nak isi kuih la, buat air la, basoh pinggan la, pendek kata dari pagi ke malam ade je benda nak kene buat.

tapi yang kelakarnya dalam sebok-sebok tu ade plak makhluk yang bole lepak baring-baring. orang laen riuh rendah berborak, ke hulu ke hilir semua si dia ni plak bole landing tak ingat dunia. lama plak tu!! hakhak! kucing aku "baby miu" ni memang selamba la!!! aaaaa rendunye nak pelok-pelok kamu baby miuuu!!!!!!

pesen tido mengalahkan manusia!!!

tido lame lak tu, ape yg penat sgt aq pon tatau, hahaa
biase mak aku halau keluar kalau die ni masok, tapi sebab kesian nengok muke bajet cumil die neh hari tuh die dapat la stay dalam rumah sampai malam, bahagie ko, hahahaha

p/s : arghhhh mahu balik! 


8 Responses

  1. iman Says:

    belanje aq tiket bas hubby!!! <3


  2. hahahaha..xleh bla kucing nie...sape didik dia jdi camne lot?...ko ea?...hahaha....smpi ke pasir pon ko leh nmpk kan...hahahaha


  3. iman Says:

    hahahaha!! like owner like pet la bibah, due2 cumel! *tetiberr


  4. hahahaha...mne x tumpah kuah kalo x ke nasi...hahahaha


  5. iman Says:

    kuah dan nasi tumpahnye ke mulot bibah, ewaaaahhh!


  6. syamimi omar Says:

    nak peluk juga!

    tp mampu ke haku?? pegang kucing pon takut..
    ko potong kuku bliau lu lolot, misti ak berani peluk bliau..=p


  7. iman Says:

    kucing aq lemah lembut mi, nak cakar org pon die x sampai ati, haha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...