gone forever

heyyyaa! been a long time since i last checked in. been busy with life lately. plus internet connection sangatlah jahanam, sampai nak google pon tak lepas. thank god ada housemate yang sangat baik hati kasi i pinjam beruk dia sekejap. boleh download mv baru 2pm. yippeee

anyway, baru-baru ni memang banyak lah benda best and tak best yang jadik. benda best aku cita nanti. sekarang ni nak ngadu kat hangpa-hangpa ni pasal handphone aku ni. (aku pon pelek, kejap aku channel bahasa ni, kejap loghat lain, otak aku pon dah tak tally, arghh bolayan)

so pecer?? err handphone aku rosak bai!! siyes punya rosak sampai memang dah tak mungkin nak baiki lagi dah. alasan rosak memang sampai sekarang aku tak ley terima--> masuk sungai!!!! arghhh,, kuciwa la kot, memang la takdir, takdak rezeki, not meant to be and everything lah, tapi its just that, it never occurred to me yang handphone yang aku jaga 3 tahun ni boleh mampuih macam tu je. just like that. in a blink of an eye. tak sempat nak bagi CPR pon kot. huhu

da jadik bangkai dah, haduss


tapi nak buat camne kan, benda dah memang nak jadi, bak kate FAKri, kalau memang bola tu dah tanak gol, tendang pesen camnapon tetap takkan gol gak. huahuaa

tapi on the bright side,, ehem ehem, kita (kita?) sekarang da ada henpon baru!!!! yippeeee!!! =P

hikhik, kbai!
2 Responses
  1. touch screeeeeennnnnnnn tuhhhhh.. hahahahaha..
    ak pun klh ..
    k bai... hak3..


  2. syamimi omar Says:

    alasan ko nak beli hanpon baru lot~ =p


    lot sila la baca entry khas wat ko..=p


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...